Pizzakurs


Kursets varighet er satt til 3 timer og holdes i lokalet til Puttimunn i Torggata 21

 Påmelding og betaling gjøres via vår kalender på nettsiden, på den aktuelle datoen du ønsker.


Du får:


  • Låne forklede
  • Høre om pizzaens opprinnelse og historie.
  • Få kjennskap til ulike typer mel, hvor, når og hvordan de brukes.
  • Utforske langtidshevet deig og lære om hvorfor dette er viktig.
  • Få tips til hvordan man setter deigen, hvordan bake den ut og hvordan man fyller den.
  • Mange gode tips og triks for de som har en ordninær stekeovn eller pizzaovn da det er de færreste som har en vedfyrt pizzaovn i hagen.
  • Lage din egen pizza med utvalgte råvarer og San Marzano tomater. Du kan velge mellom 3 klassiske toppinger; Margherita, Diavola & Parmaskinke, eller du kan fylle pizzaen etter egen fantasi. Det er også lov å ta med pizzaen hjem om man ikke vil spise i lokalet.
  • Drikke til maten med mulighet til å kjøpe alkohol i baren (Øl, vin, cocktails)
  • Et lite hefte med oppskrifter på deig og pizzasausen.
  • Mulighet til å stille spørsmål underveis og i etterkant.
  • En god opplevelse.