Pizzakurs
Kursets varighet er satt til 3 timer og holdes i lokalet til Puttimunn i Torggata 21
Påmelding og betaling gjøres via vår kalender på nettsiden, på den aktuelle datoen du ønsker.
Du får:
- Låne forklede
- Høre om pizzaens opprinnelse og historie.
- Få kjennskap til ulike typer mel, hvor, når og hvordan de brukes.
- Utforske langtidshevet deig og lære om hvorfor dette er viktig.
- Få tips til hvordan man setter deigen, hvordan bake den ut og hvordan man fyller den.
- Mange gode tips og triks for de som har en ordninær stekeovn eller pizzaovn da det er de færreste som har en vedfyrt pizzaovn i hagen.
- Lage din egen pizza med utvalgte råvarer og San Marzano tomater. Du kan velge mellom 3 klassiske toppinger; Margherita, Diavola & Parmaskinke, eller du kan fylle pizzaen etter egen fantasi. Det er også lov å ta med pizzaen hjem om man ikke vil spise i lokalet.
- Drikke til maten med mulighet til å kjøpe alkohol i baren (Øl, vin, cocktails)
- Et lite hefte med oppskrifter på deig og pizzasausen.
- Mulighet til å stille spørsmål underveis og i etterkant.
- En god opplevelse.